Dags för tredje seriematchen att spelas och detta på självaste långfredagen. Många i laget hade tagit påskledigt och det var svårare än vanligt att få ihop truppen. Det bevisades bla av att assisterande tränaren Senad Kocan gjorde comeback på bänken som en möjlig inhoppare.
Vi ställde upp med följande elva: Danne - Rinman, Omar, Glenn, Visar - Ogge, Danny, Hoang - Tuan, Robin, Ferry
Ersättare: Eric, Färdig, Dennis, Greg, Senad

FÖRSTA HALVLEK
En ganska så trevande start från framförallt oss. Bergum rullar en del boll och det tar ett tag innan vi kommer in i matchen. Det blir inte många målchanser åt något håll. Bergum har ett friläge efter att Visar slår en för lös pass som snappas upp, men skottet smiter utanför. Trots att Bergum har bollinnehavet så skapar man anmärkningsvärt lite. Vi hotar framförallt på fasta eller genom Robins slit på topp. Tyvärr så har vi problem med den avgörande passningen i första halvlek. Hoang har ont och får gå ut efter ca 20-25 min. Färdig ersätter. Visar byts ut mot Eric med ca 5-10 min kvar av första.

ANDRA HALVLEK
Bara 4 minuter in i halvleken så tar sig Robin förbi snyggt på vänsterkanten och slår ett inlägg som Ferry nickar över i bra läge. I anfallet efter så är det istället Bergum som slår ett inlägg som skarvas i mål, 0-1! Detta efter att vi tappat bollen på mitten i ett farligt läge, vilket vi gjorde många gånger under matchen.
Nu börjar vi spela lite mer rakt och göra jobbet hela vägen. Sistapassen börjar också sitta och vi kommer till flera bra lägen. Ferry kommer i ett bra läge men målvakten är långt ute och räddar skottet. Samma för Robin strax efter. Ferry går ut och Dennis gör comeback efter en tids sjukdom. Tuan får bollen på vänsterkanten och spelar in till Robin som sätter dit bollen, 1-1!
Med halvtimmen kvar så får vi ännu mer energi. Ett par minuter efter så lägger sig en trött Lai ner och blir varnad för filmning. Detta stressar Ogge, som känner sig tvungen att ta ett kort i minut 69.
Strax efter detta får han byta och Hoang hoppar in igen. Hoang känns piggare nu eller så är Bergum tröttare och vi är farliga hela tiden egentligen. Robin terroriserar Bergums försvar så mycket att en av deras mittbackar skriker efter byte. Dock så är det Robin som måste gå ut då han är supertrött. In kommer Ferry igen. Han får ett kanonläge till höger om målet men tar i för mycket och skottet hamnar utanför. Förutom att vi skapar en hel del så hotar vi fortsatt på fasta.
I minut 89 så får Bergum ett läge på högerkanten och skickar in en hög lyra som nickas i mål från nära håll, 1-2! Oerhört jobbigt mål att få i baken. Dessutom så borde försvaret eller målvakt tagit bort bollen då den var i luften väldigt länge.
Tränare Brile sparkar till en flaska och är nära att göra en Sir Alex på Beckham men flaskan missar Tuans huvud. Slut.

MINDRE BRA GREJER
- Vi blir griniga på varandra under matchen, det gynnar oss inte, tvärtom det skadar bara.
- Vi tappar för mycket boll och vågar inte rulla boll.
- Vi gör inte mål på våra fina målchanser.
- Vi lyckas tappa bort både en boll och en väst.

BRA GREJER
- Vi skapar fler rena målchanser än Bergum.
- Trots många borta så kunde vi lika gärna ha vunnit matchen, det visar på en bredd.

Daniel Österberg 1 0 0 0 2 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng